top of page

PERSONAL SMALL GROUP

Hilversum

45 minuten

1 op 5 coaching

Zoek jij naar een groepstraining waarbij je jouw eigen specifieke programma kunt volgen? Dan is Personal Small Group dé les voor jou. Of je nou grenzen wilt verleggen, sterker wil worden, je conditie wil verbeteren of simpelweg gezond wil blijven. Het kan allemaal! Deze small group is te volgen na het afronden van het Grow Intro Programma.

OP MAAT GEMAAKT PLAN

Behaal je eigen specifieke goals in deze small group workout. Door een op maakt gemaakt schema kan iedereen aan haar of zijn persoonlijke doel werken. Hierdoor krijg je de effectiviteit van een Personal Training in een Small Group setting.

COMMUNITY

Naast de motiverende Small Group deelnemers hebben we ook een motiverende community. We staan achter je bij het behalen van al jouw doelstellingen. Hierdoor sta je er nooit alleen voor.

EQUIPMENT

Bij Grow Studio hebben we alle apparatuur die nodig is om jou bij je doel te krijgen. Door gebruik te maken van hoogwaardige trainingsmaterialen heb jij de ultieme trainingservaring.

INDOOR & OUTDOOR

Het is mogelijk om zowel binnen als buiten te trainen. In geval van opgelegde maatregelen is het daardoor altijd mogelijk om door te trainen. Er staat jou niks in de weg om je doel te bereiken.

WAT VINDEN ANDERE MENSEN?

WhatsApp Image 2021-04-13 at 14.08.23.jp
WhatsApp Image 2021-04-14 at 12.47.13.jp
WhatsApp Image 2021-04-14 at 12.47.13-3.
IMG_5457.JPG

PERSONAL SMALL GROUP

'SMALL GROUP, YOUR SPECIFIC RESULTS'

Small Group

HOE HET WERKT.

Na de intake bij Grow Studio ligt er een op maat gemaakt plan voor jou klaar. Door deze personalisering haal jij het maximale uit de Personal Small Group. Kracht, conditie of shapen, het past allemaal in deze training. Een ervaren personal trainer helpt jou en zorgt ervoor dat je veilig maar effectief traint. Hierdoor is er optimale begeleiding voor jouw Personal Small Group

bottom of page