top of page
1. Kopie van 00117_220501_Ruben May__RU23312_23312 (1).jpg

GROW STUDIO

Bij Grow Studio draait het om groei! Het vervullen van jouw ware potentieel. Wij kiezen voor een leven vol energie, plezier en passie waarin we doelen behalen. We zijn niet bang om hier hard voor te werken.

Door middel van Personal Training, Small Group Workouts, Voedingsadvies en Leefstijl advies werken wij samen om jou zo snel mogelijk naar jouw doel te begeleiden.

Maak nu kennis met een kleinschalige, exclusieve maar down to earth community. 

Resultaat met jouw eigen coach

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk in jouw journey naar resultaat. Daarom werk je nauw samen onder begeleiding van jouw eigen coach. Jouw coach is diegene die jou kent, jouw voedingsplan maakt en jou motiveert om vol te houden en resultaat te behalen.

Het mooie van jouw eigen coach? Je doet het nooit alleen, maar samen met iemand die veel ervaring heeft bij het behalen van resultaat.

00165_220501_Ruben May__RU24264_24264_edited.jpg

VARIATIE & DUIDELIJKHEID

Weet je niet wat je moet doen in een grote gym? Weet je niet wat de waarheid is rondom afvallen en gezond eten? Vind jij zelf trainen niet leuk?

Bij Grow Studio heb je variatie en duidelijkheid. Onze trainers kunnen ervoor zorgen dat je je niet verveelt tijdens een training en regelmatig andere oefeningen krijgt. En het fijnste? We geven je duidelijkheid. Je weet dat alles wat je doet goed is, door de constante aanwezigheid van een trainer die je helpt bij al jouw vragen.

PRIJS UITREIKING

Tijdens het buurtfeest stond Sport, Spel en gezelligheid centraal. Er hebben veel mensen mee gedaan met onze challenges en we vonden het tof om daar te mogen staan! In de volgende video vertellen wij wie de challenge gewonnen heeft en welke prijs ze krijgen!

Ben jij klaar voor de uitreiking van de Grow Studio Personal Training prijs? Kijk dan snel deze video!

Heb je niet gewonnen maar wil je wel eens langskomen in onze studio voor een koffie of een intake? Kijk dan gerust even verder op onze pagina.

00161_221211_Ruben May__RU26214_26214-min.jpg

Aanbod

Bij Grow Studio hebben we een focus op Personal Training. Dit zijn sessies van 45 minuten waar je samen met jouw trainer aan de bak gaat om sterker, fitter en gezonder te worden. Alle voortgang houden we bij in jouw persoonlijke document. Hier kan jij ook je gewicht sheet vinden en jouw persoonlijke voedingsadvies. 

Ook hebben we Small Group Workouts. Hierbij werk je in een kleine groep onder begeleiding van een trainer aan jouw doelen. De volgende lessen worden aangeboden:
 

- Personal Small Group (Kracht en conditie, 1 op 6)

- Heart & Hustle (Conditie, 1 op 6)

- Kracht circuit (Kracht, 1 op 8)

Personal Training en Small Group Workouts worden vaak gecombineerd voor het meest optimale resultaat!

00050_220501_Ruben May__RU22397_22397 (2).jpg

Jorn

Fijne plek om Personal Training te krijgen of in een kleine groep te kunnen trainen. Onder professionele begeleiding van Michel die je in alle rust oefeningen leert en goed kan inschatten wat je maximaal aan kunt. In deze gym gaat het niet om te koop lopen met je eigen lichaam en indruk maken op anderen, maar echt op je eigen progressie en vooral ook plezier in het trainen! Daarnaast word je ook geholpen met voedingsadvies om op alle vlakken het maximale uit de trainingen te halen.

00116_220501_Ruben May__RU23273_23273 (4).jpg

Eefje

Bij Grow studio is er veel persoonlijke aandacht om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Niet alleen bij de Personal Training, maar ook bij de Small Group Workouts!
Het is een fijne gym en kleinschalige karakter voelt vertrouwd.

Geert .jpeg

Geert

De perfecte mix van hard trainen en ontspannen! Bij Michel ben je in goede handen! De trainingen zijn echt op jouw voorkeuren afgestemd waarbij Michel je altijd pusht om je eigen grenzen te challengen! Een aanrader voor iedereen die echt fitter door het leven wil gaan

Wat vinden onze members?

00110_220501_Ruben May__RU23211_23211.jpg

Maureen

GROW is een hele fijne plek om te trainen. Michel en Morris hebben niet alleen heel veel kennis, ze weten mij keer op keer weer te motiveren, zorgen voor uitdagende schema’s/oefeningen en zijn gewoon hele leuke mensen! Ik heb me nog nooit zo prettig gevoeld in een ‘sportschool’. Ook het contact met de andere leden is fijn. Doordat het kleinschalig is, weet je wie de andere leden zijn en kun je even een praatje maken, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren.
Hele fijne plek!

00168_220501_Ruben May__RU24346_24346 (1).jpg

Hylke

Michel en zijn trainers zijn bijzonder goede Personal trainers en dat merk je door zijn hele studio heen. Grow PT daagt uit, draagt bij en laat je op een verfrissende wijze naar training kijken. Mijn doelen zijn behaald! Thanks maestro!!

Corien Testimonial.jpeg

Corien

Ik kan alleen maar zeggen ‘fantastisch’. Lid worden van een PT studio is best een stap: persoonlijk en financieel maar Michel en zijn team gaan above en beyond. Het is een persoonlijke aanpak, je voelt je welkom en trainen voelt als buitenspelen en niet als een opdracht.

Meld je vandaag nog aan!

Laten we eens kennismaken! Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee kunnen wij aan de hand van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw doelen in kaart brengen, je de sfeer laten ervaren en onze werkwijze verder uitleggen. 

meer info grow camp

Iedereen is welkom!

Vaak wordt gedacht dat er specifieke eisen zijn om lid te kunnen worden bij een Personal Training studio maar dit is niet waar. Bij Grow Studio is iedereen welkom. Onze members bestaan uit beginnende sporters, gevorderde atleten, mensen met blessures, mensen met een sportdoel maar ook mensen met depressie die onder begeleiding weer gaan bewegen.

Aan de volgende doelen wordt bij onze huidige members gewerkt:

- Afvallen

- Opbouwen na een zwangerschap

- Voor het eerst 100kg bankdrukken

- Herstellen na een depressie en angstaanvallen

- Summer ready worden

- Spieropbouw om er atletisch uit te zien en te voelen

- Op advies van de dokter bewegen, op 63 jarige leeftijd

- Rondere billen

- Beter en explosiever worden met tennissen

- Sterker worden in de core ivm golf

Wat je doel ook is, wij kunnen jou er mee helpen! 

Waar wacht je nog op? Kom gerust langs om te kijken of Grow Studio een match is met jouw persoonlijke wensen. 

00064_220501_Ruben May__RU22558_22558-min.jpg
bottom of page