top of page
Grow Camp 12 weeks result Grow Studio Personal Training

Behaal de shape van je leven met Grow Camp

Werk onder begeleiding van gecertificeerde coaches aan maximaal resultaat! Beperkte plaatsen beschikbaar.

Maximaal resultaat, niet voor iedereen geschikt! Start: 25 Maart 2024

Welkom bij Grow Camp, het programma dat jou helpt om in 12 weken jouw beste shape ooit te bereiken! Onze ervaren coaches staan voor jou klaar om je professioneel te begeleiden op weg naar jouw doelen.

 

Bij Grow Camp gaan we voor niets minder dan spectaculaire resultaten. Maar we moeten eerlijk zijn: ons programma is niet voor iedereen. We zullen je uitdagen en soms flink aanpakken om het beste uit jou te halen. Maar we beloven je: als je de uitdaging aangaat, zul je versteld staan van wat je kunt bereiken.

 

Dus ben jij klaar om uit je comfortzone te stappen en jouw grenzen te verleggen? Wil je eindelijk die shape bereiken waar je altijd van gedroomd hebt? Dan is Grow Camp het programma voor jou. Let's grow together!

Dit wordt jouw programma

Op 25 maart starten we met Grow Camp, ons 12 weken durende programma voor maximaal resultaat. We nemen je volledig mee in een optimaal traject met personal training en intensieve begeleiding. Het programma ziet er als volgt uit:

 • Uitgebreide intake

 • Train 2x per week met je eigen schema

 • Train 1x per week met jouw eigen trainer

 • Neem deel aan 1 een groepssessie per week

 • Compleet voedingsprogramma​​

 • Actieve groepsapp

 • Professionele fotoshoot

Grow Camp is een onvergetelijk traject waarin je zowel mentaal als fysiek groeit, als individu en als groep. Het is een ervaring waar deelnemers nog jaren later met elkaar over praten. 

Wordt het makkelijk, nee! Is het het waard? Ja zeker!

2307021512_GrowFitness_45_MayCreations_HighRes-min.jpg

Waarom werkt Grow Camp zo goed?

clipart11037.png

De meest persoonlijke begeleiding

clipart11037.png

3-4 keer per week trainen

clipart11037.png

1x per twee weken een gezamenlijk kennis sessie

clipart11037.png

Door het slim inzetten van de kracht van de groep

clipart11037.png

Geoptimaliseerd door eerdere lichtingen

clipart11037.png

Een professionele fotoshoot om jouw resultaat vast te leggen

clipart11037.png

Gefundeerd op wetenschappelijke beschikbare informatie

Community personal training hilversum

Samen sta je sterker!!

De kracht van het programma is de motiverende groep. Samen trainen is volgens de wetenschap de beste manier om je fitnessdoelen te bereiken en tegelijkertijd te genieten van sociale voordelen. Door samen te trainen, blijf je gemotiveerd, houd je jezelf verantwoordelijk en verminder je stress. Bovendien zorgt de gezonde competitie die ontstaat tussen jou en je trainingsmaatjes voor een betere prestatie en een gevoel van saamhorigheid.

 

Dus, waar wacht je nog op? Kom uit je comfortzone en meld je nu aan voor een vrijblijvende intake!

Sportieve vrouw Hilversum

"Grow Camp heeft me net dat extra zetje gegeven om 100% aan mijn fysieke doel te werken. Door de motiverende en kundige trainers en de leuke members blijf je doorgaan en geef je 12 weken lang alles. Na die 12 weken ben je alleen maar trots op wat je hebt bereikt! Ik kan niet wachten op de volgende Grow Camp."

Maureen

Wat vinden vorige deelnemers?

Meld je aan voor Maart

Grow Camp, als je maximaal resultaat wil onder professionele begeleiding. 

meer info grow camp

Start 25 Maart 2024

Grow Camp is ons 12 weken durende programma voor maximaal resultaat. We nemen je volledig mee in een optimaal traject met personal training en intensieve begeleiding. Het programma ziet er als volgt uit:

 • Uitgebreide intake
  ​Tijdens deze intake bespreken we je volledige voorgeschiedenis. Er wordt gekeken naar je wensen, valkuilen en bijv. eerder behaalde successen. Ook vinden er lichaamsmetingen plaats zoals omvang metingen, huidplooi metingen en meting van lichaamsgewicht.​

 • Train 3x per week met je eigen schema
  Na de intake maken we een op maat gemaakt trainingsschema voor je. Het schema is gebaseerd op 3 trainingen per week. Minstens 1 van deze trainingen voer je uit onder begeleiding van een Personal Trainer. De overige trainingen kunnen worden uitgevoerd in de Personal Small Group trainingen. 

 • Werk 1x per week samen met de groep
  Iedere week is er een groepsmoment. Deze bestaan uit twee varianten, de groepstrainingen en kennis sessies. Tijdens de kennis sessies geeft een trainer een presentatie over onderwerpen als slaap, stress, voeding mythes, gewoontes veranderen en de rol van bijv. supplementen.

 • Compleet voedingsprogramma
  Tijdens het programma staat voeding centraal. Het gebruik van correcte voeding is doorslaggevend voor resultaat. Wij helpen jou met je voeding en voorzien jou van alle informatie rondom de voeding. Denk hierbij aan producten, calorie targets, macro's en andere specifieke informatie.
  ​​

 • Actieve groepsapp
  Tijdens Grow Camp is er een actieve groepsapp. In deze groepsapp worden succes gedeeld, tips gedeeld en vragen gesteld. Op deze manier sta je in direct contact met je teamgenoten en de trainers.

 • Professionele fotoshoot
  Aan het einde van het 12-weekse traject is er een fotoshoot. Hierbij komt er een professionele fotograaf langs om jouw resultaat vast te leggen. Alle foto's worden gedeeld, zonder meerprijs. 

Grow Camp is een onvergetelijk traject waarin je zowel mentaal als fysiek groeit, als individu en als groep. Het is een ervaring waar deelnemers nog jaren later met elkaar over praten. 

Wordt het makkelijk, nee! Is het het waard? Ja zeker!

Trainer Grow Studio Hilversum
bottom of page