top of page
Ontwerp zonder titel.jpg

Boek vandaag al je eerste succes van 2023

Begin het nieuwe jaar goed en voltooi direct je eerste goede voornemen. Start met trainen bij Grow Studio en krijg maar liefst 150 euro cashback

Fit worden, afvallen of een sixpack?

Wil jij niet buiten adem zijn na het lopen van drie trappen? Wil jij je sterk voelen en lekkerder in je vel zitten? Is dit het moment dat je wat kilo’s kwijt wil raken? Of kijk je uit naar een zomer waar je zonder moeite je shirt uittrekt om je sixpack te showen?

 

Wat jouw doel met sporten ook is, samen maken we een plan hoe je die met Personal Training gaat bereiken. Maak kennis met een persoonlijke en effectieve manier van trainen.

Met onze 2023 Grow actie krijgt zowel de huidige member als de nieuwe member 150 euro korting op zijn/haar Personal Training abonnement. Dit betekent dat je met een fikse korting een grote sprong kan maken onderweg naar jouw resultaat!

Uniek aanbod

Eén-op-één trainen in een kleine gym waar het draait om jezelf en je geen competitie aan hoeft te gaan met anderen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers. Dat is Grow Studio in Hilversum.

 

Als je in januari een gratis intake boekt en je besluit om member te worden, dan krijg je van ons een welkomstcadeau.

 

150 euro korting!

 

Dit aanbod geldt alleen op Personal training abonnementen in de maand januari. Vergeet tevens niet de naam te vernoemen via welke member je komt. Deze member krijgt namelijk ook 150 euro korting voor de doorverwijzing naar Grow Studio. 

Ontwerp zonder titel-3.jpg

Waarom je zou moeten trainen bij Grow Studio

clipart11037.png

Persoonlijke begeleiding

clipart11037.png

Focus op jouw eigen doelen

clipart11037.png

Op jou afgestemde trainingsschema's

clipart11037.png

Advies over o.a. voeding, slaap, gewoontes

clipart11037.png

Voel je fitter, energieker en word sterker

clipart11037.png

Eindelijk duurzaam resultaat door persoonlijke coaching

Ontwerp zonder titel-4.jpg

Ruim 25 5-sterren reviews

Sluit je aan bij de groep van 80 mensen die nu al wekelijkse met plezier (en fijn resultaat) bij ons trainen. Bestaande members geven gemiddeld 5 sterren aan Grow Studio.

Wat vinden onze members?

Ontwerp zonder titel-5.jpg
Schermafbeelding 2023-01-02 om 13.54.39.png

Ik wil beginnen met trainen en 150 euro korting ontvangen!

bottom of page