top of page
JD_GROWP_3-min.jpg

Hey!

Ik ben Joep , een 23-jarige voetbal- en fitnessliefhebber. Momenteel knal ik door mijn laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Tijdens mijn studie dacht ik: "Waarom niet iets nieuws proberen?" Dus heb ik mijn passie voor fitness omgezet in actie en heb toen het NSCA-CPT certificaat tijdens een minor tot Personal Trainer op mijn naam gezet!

Bij Grow Studio

Nu ik zowel kennis van diëtetiek als training in mijn achterzak heb, kan ik niet wachten om die spierbundels te laten groeien bij GROW studio. Ik ben enthousiast, gedisciplineerd en gemotiveerd, dus laat maar komen die uitdagingen! Oh, en wist je dat ik er ben op dinsdagochtend, donderdagavond, en je raadt het al, om de twee weken op zondag. Ik zie je graag binnenkort!

Met Joep trainen?

We zijn vanuit Grow Studio SUPER blij met de komst van Joep. Vanaf 25 maart is het mogelijk om trainingen te plannen bij Joep op de dinsdagochtend, donderdagavond en een keer per twee weken de zondagochtend. Dus loop jij al langere tijd vast op je voeding of ben je benieuwd hoe hij zijn expertise omtrent spiergroei kan inzetten voor optimaal resultaat? Boek dan nu een sessie in de agenda of stuur een mailtje naar

michel@grow-studio.nl om samen een geschikt moment te vinden.

bottom of page