RUNNERS HIGH

Hilversum

45 minuten

1 op 4 coaching

We laten je kennis maken met de meest persoonlijke en effectieve manier van trainen. Deze 1 op 1 training wordt begeleidt door een van onze ervaren, gecertificeerde trainer. Werk met een op maat gemaakt plan aan al jouw doelen.

PERSOONLIJKE COACHING

De Runners High training vindt plaats in een kleine groep. Hierdoor is het voor de trainer mogelijk om iedereen in de gaten te houden. Verwacht veel tips en eye openers tijdens deze next level hardloop training.

COMMUNITY

Wat is leuker dan hardlopen? Hardlopen met een leuke, motiverende groep members. Net dat steuntje in de rug wanneer je eigenlijk wilt stoppen met hardlopen. Dit is precies wat jij nodig hebt wanneer je het zwaar krijgt! 

CONDITIE & TECHNIEK

Ontdek de effectieve combinatie tussen deze twee onderdelen. Naast het technische aspect van lopen is er ook ruimte voor een conditionele prikkel. Hierdoor verbeter je zowel je techniek als je conditie in 1 training!

VOOR IEDER NIVEAU

Ben je een beginnende loper of wil je juist als gevorderde loper je techniek checken of verbeteren? We staan voor je klaar tijdens de Runners High hardlooptraining. De training is voor iedereen te volgen, ook als hardlopen helemaal nieuw voor je is. 

WAT VINDEN ANDERE MENSEN?

WhatsApp Image 2021-04-13 at 14.08.23.jp
WhatsApp Image 2021-04-13 at 14.08.23-2.
WhatsApp Image 2021-04-13 at 14.08.23-3.
 
Runners high 2.png

HOE HET WERKT.

Pak je hardloopschoenen en verzamel je bij Grow Studio. De Runners High training bestaat uit een combinatie van techniektraining en looptraining. Intervallen en langere duurlopen zullen allemaal voorbij komen. Tijdens de hardlooptraining heeft de trainer maximale aandacht door de kleine omvang van de groep. Leer beter en sneller lopen door Runners High,