top of page
Tropical Leaves

GROW 

CAMP

Grow Studio's 12 weken trainingskamp

Welkom op de pagina van Grow Camp. Het programma om in 12 weken vol gas aan jouw doel en shape te gaan werken. In deze 12 weken ga jij samen met een gemotiveerde groep keihard aan de slag om maximaal resultaat te halen. Zie het als een trainingskamp om onder professionele begeleiding te groeien in alle aspecten van sport, voeding en training.

 

Grow Camp is een op maat gemaakt programma. Alles wordt op jou persoonlijk afgestemd. Door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde methodes, gecombineerd met jouw torenhoge inzet, gaan we samen op weg naar het behalen van jouw doel. En het voordeel, je doet het niet in je eentje!

 

Wat krijg je bij Grow Camp?

- Complete intake:  Denk hierbij aan je vetpercentage, omvangmetingen en progress foto’s. Ook zal er een concreet doel worden besproken dat centraal staat tijdens jouw 12 weekse traject. 

 

- Een persoonlijke trainingsschema: Een schema dat past bij jouw vooraf besproken doel. Wil je billen, dan krijg je billen! Wil je meer spieren in het bovenlichaam of algemene fitheid, dan krijg je dat! 

 

- Persoonlijk voedingsplan: Omdat voeding een grote rol speelt in het behalen van fysiek resultaat zal hier veel aandacht aan worden besteedt. Je krijgt op maat gemaakte voedingsschema’s die je kan volgen of een calorie target. Hiermee werk jij aan het laten verdwijnen van vet en aan het opbouwen spieren. 

 

-Workshop en groepstraining: Iedere week zal er naast de trainingen, op een vast moment een workshop of groepstraining plaatsvinden. Dit omdat community en educatie centraal staan naast het behalen van resultaat.

 

- Iedere week heb je naast de Groepstraining/workshop ook nog 1 Personal Training sessie en 2 Small Group sessies. Door minstens drie tot vier keer per week te trainen krijgen jouw spieren genoeg prikkels om in 12 weken radicaal te groeien. 

 

- Om iedereen erbij betrokken te houden wordt er een groepsapp aangemaakt. Naast centrale communicatie zal deze app ook als motivatie dienen. Ook zal iedereen een eigen Grow Camp tshirt krijgen. Dit shirt is enkel bedoeld voor mensen die Grow Camp hebben voltooid en zal daarmee een Limited Edition zijn.

 

Mocht het moeilijk worden? Denken dat je het niet meer vol kan houden? Dan zijn wij er om je te helpen bij de moeilijke momenten. Aan het einde wordt jouw resultaat eventueel vastgelegd in een action shoot als aandenken!

Maandagavond 19 september is de kickoff en de start van het programma, hierbij komen de deelnemers samen en bespreken we het programma. Heb jij vragen, neem dan contact op via 0618174821. Ben jij er klaar voor om de focus te pakken en aan een waar Grow Studio Trainingskamp mee te doen? Meld je dan nu aan!

GROW CAMP AANMELDING

Stoer dat jij je hebt aangemeld, maak je klaar voor Grow Camp

Grow Camp
Tropical Leaves
bottom of page