top of page

GLUTE SQUAD

Hilversum

45 minuten

1 op 4 coaching

 We introduceren je in een training waarbij we hard werken om maximaal resultaat bereiken bij het shapen van de billen. Hier word je gemotiveerd in een like minded groep om vol gas door de training te knallen en elke verwachting en persoonlijk record omver te thrusten.

LIKE MINDED GROEP

Je billen maximaal trainen in een like minded groep. Een groep waarbij je wordt gemotiveerd om het maximale uit iedere training te halen. Team up for your booty workout!

MAXIMAAL RESULTAAT

Er wordt gebruik gemaakt van de meest wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethode. Door effectief te trainen is het mogelijk om meer dan ooit je billen te shapen!

EQUIPMENT

Bij Grow Studio is alle apparatuur aanwezig om een optimale training neer te zetten. Stangen, elastieken, Hip Thrust bankjes...  Al het materiaal wat nodig is om jouw billen volledig uit te dagen,

INDOOR & OUTDOOR

Het is mogelijk om zowel binnen als buiten te trainen. In geval van opgelegde maatregelen is het daardoor altijd mogelijk om door te trainen. Er staat jou niks in de weg om je doel te bereiken.

WAT VINDEN ANDERE MENSEN?

WhatsApp Image 2021-04-13 at 14.08.23.jp
WhatsApp Image 2021-04-14 at 12.47.13.jp
WhatsApp Image 2021-04-14 at 12.47.13-3.
20200826-IMG_5511.jpg

GLUTE SQUAD

'TEAM UP FOR A SERIOUS BOOTY WORKOUT! '

Glute Squad

HOE HET WERKT.

Ben jij klaar voor de ultieme billen workout? Na een korte warming up krijg jij een 45 minuten durende billen training. Zware krachttraining gecombineerd met pure verzuring. Alles om jouw billen de optimale trainingsprikkel te geven. Dit alles doe je niet alleen maar in een Small Group met like minded members!

bottom of page